Bošković produžio ugovor

"Nadamo da će biti bolje nego nekoliko godina unazad, da će krenuti nabolje, prije svega mislim na finansijsku stranu ", rekao je Bošković
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.06.2012. 22:08h

Sklapanje ekipe za narednu sezonu Budućnost je krenula od organizatora igre – Ivan Bošković je potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu, i tako nastavlja saradnju sa matičnim klubom u kojem je, od početka u mlađim kategorijama, sada već punih 12 godina.

"Moja želja je bila da ostanem u Budućnosti, s obzirom i na to da u Podgorici završavam fakultet. Zato smo i postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo – kaže za “Vijesti” 24-godišnji Bošković, koji je u zlatnom periodu Budućnosti imao priliku da igra i u Ligi šampiona.

Bošković je prošle sezone bio druga opcija na poziciji tehničara, iza Duška Novoselca, ali je u završnici, posebno u plej-ofu, uspio da se izbori za mjesto startera.

"Neke stvari se mijenjaju u klubu, dobili smo novog predsjednika i direktora, pa se nadamo da će biti bolje nego nekoliko godina unazad, da će krenuti nabolje, prije svega mislim na finansijsku stranu ", zaključio je standardni reprezentativac Crne Gore.

Iz prošlogodišnjeg sastava ugovori su istekli Dušku Novoselcu, kapitenu Marku Đuranoviću, primačima Srećku Ristiću i Bojanu Đukiću. Očekuje se da će Đuranović i Ristić nastaviti saradnju, Novoselac je slobodan u izboru nove sredine, dok je Đukić (trenutno je u Kataru) najavio da želi da se oproba u inostranstvu.

Od eventualnog igranja u Regionalnoj ligi zavisiće i strategija kluba kada su pojačanja u pitanju.

Bonus video: