Žene koje su povećale obim grudi više uživaju u seksu?

Istraživanje je pokazalo i da su žene s vještačkim grudima češće doživljavale orgazam nego prije, a i libido im je bio snažniji
63 pregleda 2 komentar(a)
grudi, Foto: Www.shutterstock.com
grudi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 05.06.2012. 16:21h

Žene koje su vještači povećale obim grudi uživaju u boljem seksu, pokazala je anketa koju je uradila internet stranica RealSelf.com, piše Daily Mail, a prenosi Tportal.

U tom istraživanju 61 odsto ispitanica je navelo kako češće imaju seks otkad su povećale grudi.

I ne samo to – oko 70 odsto ispitanica je istaklo da im se poboljšao seksualni život otkad su povećale grudi.

Istraživanje je pokazalo i da su žene s vještačkim grudima češće doživljavale orgazam nego prije, a i libido im je bio snažniji.

Nisu nas pretjerano iznenadili rezultati. Već sam prije uvidio da su žene nakon operacije grudi postale samouvjerenije, a to je povećalo njihovo zadovoljstvo u različitim životnim aspektima, pa tako i onom seksualnom“, rekao je dr Andrew P. Trussler, estetski hirurg i profesor na Univerzitetu u Teksasu.

Iako ova otkrića podržavaju mnogi, ima i onih koji smatraju da iza istraživanja zapravo stoji lobi estetskih hirurga koji zagovara povećanje grudi.

Neka prethodna istraživanja su pokazala da zadovoljstvo dolazi iz unutrašnjosti čovjeka i njegovih pogleda na svijet, a ne iz veličine grudi.

Bonus video: