Nikšićanin rođacima bivše žene polomio zube i ruku

Nikšićanin i stričevi njegove bivše supruge krenuli su ka stanici policije, kada je kod lokala “Perla” došlo do fizičkog sukoba između njih
0 komentar(a)
Stari grad, Budva, Foto: Vuk Lajović
Stari grad, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.06.2012. 14:10h

Policajci iz Budve priveli su Radomira Bogdanovića (28) iz Nikšića zbog osnovane sumnje da je stričevima bivše supruge nanio teške tjelesne povrede.

Bogdanović je, kako su kazali “Vijestima” iz budvanske policije, u tuči dva na jedan, pretukao braću O. Jovanovića (61) i M. Jovanovića (58) iz Pala – Bosna i Hercegovine, stričeve njegove bivše žene.

Sve je počelo u stanu u Starom gradu u Budvi, u kojem je ranije Bogdanović živio sa suprugom. Bogdanović je došao u stan da pokupi stvari, međutim zatekao je u njemu stričeve bivše žene.

Nakon kraćeg razgovora, došlo je do prepirke između Jovanovića i Bogdanovića. Neko od prisutnih nakon toga pozvao je policiju, tako da se u stanu vrlo brzo našao pozornik, koji je kazao Jovanovićima i Bogdanoviću da moraju da daju izjave u stanicu policije u Budvi.

Nikšićanin i stričevi njegove bivše supruge krenuli su ka stanici policije, kada je kod lokala “Perla” došlo do fizičkog sukoba između njih, u kom su deblji kraj izvukli Jovanovići.

Nakon kraćeg razgovora, došlo je do prepirke između Jovanovića i Bogdanovića

“U Mediteranskoj ulici je, 2. juna ove godine, oko 12 časova, došlo do tuče između R. B. sa jedne i O. J. i M. J. sa druge strane”, piše u saopštenju policije.

Tom prilikom Bogdanović je, kako sumnjaju iz policije, Jovanovićima zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela.

Jovanovići su zadobili teške tjelesne povrede. Pedesetosmogodišnji M. Jovanović zadobio je frakturu desne ruke, dok je O. Jovanović (61) nakon tuče ostao bez dva prednja zuba.

Osim krivične prijave koja će protiv Bogdanovića biti procesuirana nadležnom tužiocu zbog krivičnog djela nanošenje teških tjelesnih povreda, službenici PJ Budva će Područnom organu za prekršaje podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i protiv Jovanovića, zbog tuče, koja je kažnjiva zakonom.

Bonus video: