Almir Camić (23) uhvaćen sa pola kilograma heroina

Droga pronađena prilikom kontrole putnika autobusa, beranskih tablica, koji je saobraćao na relaciji Berane –Herceg Novi
112 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 16:12h

Crnogorska policija uhapsila je Almira Camića (23) iz Rožaja zbog sumnje, da je neovlašćeno proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge i zaplijenila više od pola kilograma heroina i oko 200 grama tzv. "smješe", koja služi za miješanje sa tom drogom radi dobijanja veće količine.

"Službenici Uprave policije su Podgorici, prilikom kontrole putnika autobusa, beranskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Berane – Herceg Novi, ličnim pregledom kod A.C. pronašli, u prednjem desnom džepu jakne, veće ručno pravljeno pakovanje pravougaonog oblika, oblijepljeno selotejp trakom, koji je sadržalo preko 500 grama materije za koju se sumnja, da je opojna droga heroin, a u prednjem lijevom džepu iste jakne pronašli su jedno takođe veće ručno pravljeno pakovanje, koje je sadržalo oko 200 grama tzv. "smješe", koja služi za mješanje sa opojnom drogom heroin, radi dobijanja na količini", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici, a od Camića je policija prikupila obavještenja na okolnosti pomenutog događaja.

Službenici Grupe za borbu protiv droge Podgorica podnijeće krivičnu prijavu protiv Camića uz koju će, u zakonskom roku, biti predat Višem državnom tužiocu u Podgorici.

Galerija

Bonus video: