Provalnici upali u Ruskinjinu kuću, pokupili telefone i pobjegli

"Čini mi se da sve nije trajalo više od četiri minuta. Pištolj koji su imali vjerovatno im je služio samo za plašenje", istakla je G. G
5 komentar(a)
Ažurirano: 28.05.2012. 01:28h

Ruskinja G. G. (45) u noći između petka i subote imala je blizak susret sa dvojicom pljačkaša koji su provalili u njenu kuću u naselju Šušanj u Baru.

Pljačka se dogodila u ranim jutarnjim časovima, oko 4.25. Jedan od pljačkaša ušao je kroz ulazna vrata, dok je drugi prošao kroz terasu.

"Gledala sam filmove na Internetu, kada sam čula korake u kući. Ustala sam da pogledam ko je, i primijetila dva mlađa momka. Jedan je imao negdje oko 25 godina, a drugi je bio mlađi, čini mi se da je imao oko 18", kazala je opljačkana žena. Ona je dodala da je jedan od mladića imao pištolj u ruci.

"Našla sam se oči u oči sa pljačkašima. Upitala sam ih, ko ste vi? Šta vam treba? Međutim, nijesu odgovarali ništa. Vjerovatno su bili iznenađeni, jer su mislili da spavam ili da možda nijesam kod kuće. Stariji od njih je u jednom trenutku rekao mlađem da pokupi dva mobilna telefona i tašnu koja je bila u njihovoj blizini. Nijesu ni pogledali šta je u torbi", rekla je Ruskinja. Pljačkaši su se odmah nakon toga dali u bijeg.

"Vrlo brzo su nestali u noći. Čini mi se da sve nije trajalo više od četiri minuta. Pištolj koji su imali vjerovatno im je služio samo za plašenje", istakla je G. G.

Blizak susret sa pljačkašima G. G. je prijavila barskom Centru bezbjednosti. Inspektori su brzo izvršili uviđaj i uzeli izjavu od oštećene. Istraga je u toku.

U torbi koju su odnijeli mladići nije se nalazilo ništa vrijedno, samo lična dokumenta... G. G. moli one koji pronađu njena dokumenta (pasoš i vozačku) da kontaktiraju redakciju “Vijesti”, ili policiju u Baru.

Bonus video: