Mali trikovi pred izlazak: Frizura za 5 minuta!

Ako stalno nosite jednostavnu dugu frizuru, ošišajte šiške, bilo da su ravne ili asimterične, ali se za ovaj korak bolje odlučiti nakon ljeta, jer se zbog znojenja šiške prve izviju i naruše kompletnu frizuru.
183 pregleda 0 komentar(a)
braon kosa, Foto: Shuterstock
braon kosa, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 29.05.2012. 09:58h

Sve žene ponekad žele da upotrijebe mali trik sa kosom pred iznenadni izlazak. Evo nekoliko savjeta:

1. Ako suviše često ispravljate kosu, jednostavno promijenite teksturu da ne biste uvijek izgledali isto. Jednostavno nanesite pjenu i izgužvajte je. Možete se odlučiti za cik-cak presu, pa ukoliko nemate dovoljno vremena, primijenite je na nekoliko pramenova da osvježite svakodnevni izgled. Možete takođe dva pramena koja prate lice naviti na figaro.

2. Ako vam je kosa često puštena, vežite nezaobilazan rep kao potpuni in ove sezone, nebitno da li je visoko na glavi ili romantično nisko. Možete rep omotati oko gumice za kosu i zakačiti ukosnicama i eto vam punđa poput balerine.

3. Takođe, jedan od savjeta, ukoliko imate dugu kosu, jeste da je zavežete nisko i rep ''zavučete'' ispod kose na potiljku. Zakačite je ukosnicama, pa ćete izgledati kao da imate paž frizuru.

4. Ako vam je razdeljak uvijek na sredini ili sa strane, promijenite ga.

5. Ako stalno nosite jednostavnu dugu frizuru, ošišajte šiške, bilo da su ravne ili asimterične, ali se za ovaj korak bolje odlučiti nakon ljeta, jer se zbog znojenja šiške prve izviju i naruše kompletnu frizuru.

6. Ako ste kosu baš juče oprali, a ona je opet masna, zaližite je. Nanesite pjenu ili neki drugi preparat za učvršćivanje. Možete je zavezati ili iza ušiju zakačiti sa šnalama.

7. Ukrasite kosu rajfom ili trakom, zavežite je sa strane i pustite da pada naprijed.

8. Ako ste od onih hrabrijih, a imate i oblik glave za tako nešto, ošišajte se na kratko i izgledaćete smjelo, mladalački i zavodljivo.

Bonus video: