Berane: Vlasnik kafane "Gas gas" u tuči sa trojicom uspio da se revanšira

Jedan od braće Vušurović je pesnicom u predjelu glave udario Đukića, nakon čega su mu se pridružili brat i drug Đurišić i nastavili da ga udaraju
425 pregleda 21 komentar(a)
Kafana Gas Gas, Foto: Rabrenović
Kafana Gas Gas, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 26.05.2012. 08:35h

Beranac Aleksandar Đukić (29), vlasnik kafane "Gas gas" u naselju Rudeš u Beranama u noći između četvrtka i petka, i pored toga što je teško povrijeđen u neravnopravnoj tuči sa trojicom momaka, uspio je da im se revanšira u istoj noći.

Naime, Đukića su prethodno pretukli braća Darinko (29) i Darko Vušurović (30), iz sela Budimlje i njihov drug Marinko Đurišić (36), a nedugo nakon toga vlasnik kafane ih je sustigao nepun kilometar od mjesta gdje je prebijen, i ponovo se obračunao sa njima.

"Policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da je 24. maja oko 00.10 časova, u mjestu Rudeš, ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do tuče između navedenih lica", pisalo je u jučerašnjem saopštenju Uprave policije.

Vučurovići i Đurišić su, kako sumnja policija, vozilima krenuli da se udaljavaju sa lica mjesta, ali ih je ubrzo u mjestu Petnjik, nepun kilometar od kafane "Gas gas", vozilom sustigao Đukić, koji je, nakon zaustavljanja, uzeo metalnu cijev i fizički ih napao, nakon čega ponovo dolazi do tuče

Jedan od braće Vušurović je pesnicom u predjelu glave udario Đukića, nakon čega su mu se pridružili brat i drug Đurišić i nastavili da ga udaraju pesnicama i nogama u predjelu glave i tijela.

Odmah nakon toga Vučurovići i Đurišić su, kako sumnja policija, vozilima krenuli da se udaljavaju sa lica mjesta, ali ih je ubrzo u mjestu Petnjik, nepun kilometar od kafane "Gas gas", vozilom sustigao Đukić, koji je, nakon zaustavljanja, uzeo metalnu cijev i fizički ih napao, nakon čega ponovo dolazi do tuče.

Đukić bio "lakše ruke"

Povrde koje je zadobio Đukić u Medicinskom centru u Beranama, gdje je svoj trojici ukazana pomoć, okarakterisane su kao teške tjelesne povrede.

Đukić, koji je nakon što je pretučen sustigao napadače ipak je prema njima bio "lakše ruke", tako da i pored pomoći metalne šipke nije nanio "dužnicima" teže tjelesne povrede, što je kasnije i konstatovano u Medicinskom centru u Beranama.

Osumnjičeni su juče, uz krivičnu prijavu, predati osnovnom državnom tužiocu u Beranama

Protiv Đukićevih napadača policija u Beranama je podnijela krivične prijave zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda.

Protiv vlasnika kafane "Gas gas", nakon pokušaja da sam dijeli pravdu, podnijeta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je, na štetu Darka Vušurovića i Marinka Đurišića, počinio krivično djelo laka tjelesna povreda.

Osumnjičeni su juče, uz krivičnu prijavu, predati osnovnom državnom tužiocu u Beranama.

Tuče u kafani "Gas Gas" redovna pojava

Prema informacijama koje su "Vijesti" dobile iz beranske policije tuča između momaka je izbila zbog nekih ranijih razmirica. Kafana "Gas gas", koja se ranije zvala "Prosine" mjesto je gdje često izbijaju tuče, kazali su sagovornici "Vijesti" iz policije u Beranama.

Aleksandra Đukića su prethodno pretukli braća Darinko (29) i Darko Vušurović (30), iz sela Budimlje i njihov drug Marinko Đurišić (36)

Bonus video: