OK BUDUĆNOST

Todorović novi predsjednik, Tošković direktor

Todorović, pomoćnik Ministra zdravlja, bio je član predsjedništva Budućnosti u protekle dvije godine.
349 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Todorović, Foto: Vesko Belojević
Nebojša Todorović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.03.2019. 16:40h

Nakon dvije godine, nova promjena na čelu Odbojkaškog kluba Budućnost – dosadašnjeg predsjednika Predraga Bajovića, koji je bio član predsjedništva kluba i u mandatu njegovog prethodnika Mladena Rabrenovića, naslijediće Nebojša Todorović.

Todorović, pomoćnik Ministra zdravlja, bio je član predsjedništva Budućnosti u protekle dvije godine.

Nakon 10 godina, Budućnost će dobiti i novog direktora – na mjesto Ivice Adžića, koji je u klubu, računajući i period dok je bio sekretar, proveo punih 17 godina, dolazi Aleksandar Tošković.

Dugogodišnji vrijedni prvi operativac Budućnosti odlučio je da napusti klub iz ličnih razloga, ali i premora i zasićenja nakon toliko godina u klubu.

Tošković je nekadašnji srednji bloker podgoričkog kluba, od 1993. do 2001. godine, i član je generacije koja je u Podgoricu i uopšte Crnu Goru donijela prvi pehar, Kup Jugoslavije osvojen 23. decembra 2000. godine.

Ponikao u Putevima iz Prijepolja, odakle je i došao u Budućnost, Tošković je u karijeri igrao i za Smederevo (u dva navrata) i Mladi radnik, a igrao je i u Francuskoj.

Od 2005. godine je bio trener mlađih kategorija Budućnosti, kao i član stručnog štaba kadetske i univerzitetske reprezentacije.