Šavnik: Ukrali kabl i pogonski točak ski-lifta

Prilikom vizuelnog pregleda vozila u unutrašnjosti je primijećen alatat i predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela
71 pregleda 4 komentar(a)
Ski lift, Foto: Epc4roi.com
Ski lift, Foto: Epc4roi.com
Ažurirano: 23.05.2012. 18:05h

Nikšićki policajci uhapsili su 22. maja R.L. (30) i M.K. (26) iz Pljevalja, i podnijeli krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, odnosno da su presjekli elektronaponski kabal, a zatim otuđili elektro-motor i pogonski točak ski lifta u Mljetičku kod Šavnika - saopštila je Uprava policije.

Ovlašćeni policijski službenici Ispostave Šavnik su, nakon prijave da je nepoznatoa osoba počinila pljačku istog dana u 15,00 časova prilikom kontrole saobraćaja u mjestu Godijelja, zaustavili „Golf 2“, pljevaljskih registarskih oznaka kojim je upravljao R.L., dok se u vozilu kao suvozač nalazio M.K.

Prilikom vizuelnog pregleda vozila u unutrašnjosti je primijećen alatat i predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Njih dvojica su privedena u službene prostorije Ispostave Šavnik, a otuđeni predmeti, u saradnji sa Područnom jedinicom Nikšić, su pronađeni na otpadu sekundarnih sirovina u Nikšiću, gdje su prepoznati i izuzeti.

R.L. i M.K. su uz krivičnu prijavu sprovedena Zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Pljevljima na dalju nadležnost.

Bonus video: