FANTAZIJE U KREVETU

Britanci fantaziraju o seksu u troje, Kinezi ne vole igračke

Svaki treći Britanac isprobao je vibrator ili neku drugu seks-igračku, a najkonzervativniji u tom pogledu su Kinezi
81 pregleda 1 komentar(a)
27.03.2019. 16:37h

Tek oko 35 odsto Francuza, 40 odsto Amerikanaca i 50 odsto Britanaca koristilo je kondom pri prvom seksu, otkrilo je istraživanje najvećeg svjetskog proizvođača kondoma Durex.

Grci su mnogo svjesniji rizika polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće pa je 66 odsto njih kod prvog seksa koristilo kondom, a isto je učinilo i 66 odsto Tajlanđana i Južnokorejaca, javlja Rediff.com, a prenosi 24 sata.

Što se tiče eksperimenata u spavaćoj sobi, Britanci su među pustolovnijim nacijama svijeta i češće koriste vibratore nego Francuzi, a troše i više lubrikanata nego Njemci, pokazala je anonimna Durexova anketa.

Svaki treći Britanac isprobao je vibrator ili neku drugu seks-igračku, a najkonzervativniji u tom pogledu su Kinezi, od kojih se tek 14 odsto služi nekim seks-pomagalom.

Za 14 odsto Britanaca seks u troje najveća je neostvarena fantazija, a oko 15 odsto Kineza voljelo bi da isproba sado-mazo igrice, dok bi 10 odsto njih željelo više oralnog seksa, pokazala je anketa.

Najveći ljubavnici prije braka su Južnoafrikanci koji imaju 33 seksualne partnerke prije braka, dok ih Južnoafrikanke imaju oko devet. Osim toga, Južnoafrikanci su i najotvoreniji po pitanju razgovora o seksu pa se polovina njih dotiče te teme sa partnerom.

Grci prije braka imaju 30 seksualnih partnerki i po tom su na vrhu ljestvice u Evropi. Najmanje partnerki imaju Holanđani, u prosjeku njih 12, dok Holanđanke imaju šest partnera prije nego što kažu sudbonosno "da".