Ove proizvode za djecu treba da koriste i odrasli

Umorni ste od losiona koji zapravo vašoj koži ništa konkretno ne naprave, i dalje ostaje suva, samo uz to i ljepljiva? Onda su dječiji losioni ono što svakako trebate isprobati.
2 komentar(a)
Ažurirano: 22.05.2012. 12:58h

Dobri proizvodi za djecu dobro djeluju i na odrasle. Osim što su često povoljniji oni su blaži, a nerijetko i efektniji. Oni će vašu kožu i kosu učiniti mekanom poput bebine, pa zašto ne probati:

Krema protiv osipa

Ukoliko imate problema sa crvenilom kože, iritacijama, ožiljcima koji sporo zarastaju i slično, svakako biste trebali probati dječju kremu protiv osipa. Vrlo je efektna, a ne stvara nove osipe.

Dječiji puder

Ovo je nešto što bi svaka žena trebala imati u svojoj kozmetici. Posebno je dobar tokom vrućina jer njega možete koristiti kako bi vam koža ostala glatka a istovremeno ne i ljepljiva. Upravo ovaj puder mnogi koriste i kao šampon za suvo pranje kose jer dobro upija masnoće, piše Cover magazin.

Dječiji losion za tijelo

Umorni ste od losiona koji zapravo vašoj koži ništa konkretno ne naprave, i dalje ostaje suva, samo uz to i ljepljiva? Onda su dječiji losioni ono što svakako trebate isprobati. Oni će dovoljno nahraniti vašu kožu da ostane glatka i mekana.

Dječiji šamponi za kosu

Ukoliko imate problema s kosom prije nekih posebno skupih tretmana pokušajte da promijenite šampon i da kupite neki iz dječije linije. Razlika će sigurno biti primijećena.

Dječije kreme sa zaštitnim faktorom

Sunce može naštetiti vašoj koži, a dječije kreme će dobro djelovati na nju i uz to joj pružiti i dobru zaštitu.

Bonus video: