Malagić zamalo usmrtio Cirikovića

Povrijeđeni Ciriković je imao mnogo sreće, jer je nož prošao samo milimetar od arterije u koju bi ubod bio koban
147 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2012. 10:51h

Zamjenica Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Ljubinka Madžgalj juče je nakon ispitivanja donijela rješenje o 48-časovnom zadržavanju Jasmina Malagića (22) iz Gusinja osumnjičenog za pokušaj ubistva Denisa Cirikovića (28) iz Plava. Rješenje o zadržavanju donijeto je i protiv Jasminovog oca Ruždije Malagića (44) te Denisovog brata Emila Cirikovića (24) zbog krivičnog djela učestvovanja u tuči.

Policija je saopštila da su braća Ciriković 17. maja oko 01.00 časova iza ponoći, došla u ćevabdžinicu „Ukus“, koja se nalazi u Gusinju, gdje su se već nalazili vlasnik Ruždija i njegov sin Jasmin. Ubrzo je došlo do tuče između više lica, tokom koje je, kako se sumnja Jasmin hladnim oružjem-nožem zadao ubodnu radnu Denisu u lijevu stranu vrata.

Povrijedjeni Ciriković je prevezen do službe Hitne pomoći u Plavu gdje mu je pružena prva pomoć, a potom je transportovan u Opštu bolnicu u Beranama gdje je nakon izvršene hirurške intervencije i hospitalizovan. On je imao mnogo sreće, jer je nož prošao samo milimetar od arterije u koju bi ubod bio koban.

Izuzeti tragovi i predmeti sa mjesta dogadjaja upućeni su na vještačenje u Foreznički centar u Danilovgradu. Tužiteljka Madžgalj juče je u Beranskoj bolnici posjetila povrijeđenog Cirikovića, kako bi od njega uzela izjavu.

Bonus video: