Masa: I dalje sam među najboljima

"Osjećam podršku cijelog tima. Znam da nisu zadovoljni rezultatima, nisam ni ja, ali svi želimo da izađemo iz krize i vratimo se u normalu", istakao Brazilac
0 komentar(a)
Felipe Masa, Foto: Beta AP
Felipe Masa, Foto: Beta AP
Ažurirano: 18.05.2012. 22:27h

Felipe Masa je za mnoge bivši vozač Ferarija u Formuli 1, jer je u veoma lošoj formi, što potvrđuje iz trke u trku.

Ipak, Masa mnogo ne brine za svoju budućnost, prenosi Sportal.

“Osjećam podršku cijelog tima. Znam da nisu zadovoljni rezultatima, nisam ni ja, ali svi želimo da izađemo iz krize i vratimo se u normalu. To je moguće uz pomoć ljudi iz tima”, rekao je Masa u intervjuu za timski sajt.

Brazilac je bio teško povrijeđen tokom kvalifikacija za trku za Veliku nagradu Mađarske prije tri godine, ali sada tvrdi da to nije bitno uticalo na njegove sposobnosti.

“Postavio sam 45.000 puta to pitanje, da li sam sporiji poslije udesa. Nisam. Prošle su tri godine, a svaki od ljekara sa kojim sam razgovarao se kleo da nema nikakvih posljedica. Ne osjećam se drugačije poslije tog vikenda. Kako drugačije da se objasni što sam i dalje jedan od najboljih vozača i neko ko se ne plaši preticanja”, objasnio je Masa.

Naredna trka će se voziti u Monaku 27. maja, a Masa je trenutno 16. u generalnom plasmanu sa samo dva boda koja je osvojio u Bahreinu.

Bonus video: