Pijani maturanti se tukli tokom žurke podgoričke gimnazije

Tuča u krugu gimnazije u kojem su slavili maturanti počela je sukobom gimnazijalaca i učenika Mašinske škole
117 pregleda 92 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2012. 19:47h

Četiri maturanta povrijeđena su u tuči koja je izbila oko 17,30 časova u krugu podgoričke gimnazije. Žurka koja je počela nekoliko sati ranije, okončana je intervencijom policije, a kako je “Vijestima” saopšteno, povrijeđeni učenici i ostali akteri tuče bili su u veoma alkoholisanom stanju.

Jedan od povrijeđenih maturanata, koji je punoljetan, odbio je pomoć ljekara na šta ima zakonsko pravo, a ostala trojica su poslije ukazane prve pomoći u Urgentnom centru zadržana zbog snimanja.

Tuča u krugu gimnazije u kojem su slavili maturanti počela je sukobom gimnazijalaca i učenika Mašinske škole. Jedan učenik povrijeđen polomljenom bocom i ima rasjekotine po tijelu, dok su ostali povrijeđeni kamenicama i udarcima pesnica. Takođe, jednom učeniku je slomljen nos.

Svi povrijeđeni učenici su maturanti Gimnazije.

Uprava Gimnazije razmatrala je mogućnost zabrane jučerašnje žurke jer su se maturanti iz te škole potukli prošle sedmice i tada su povrijeđena dva učenika, a njih sedam privedeno je u policiju i saslušano u prisustvu roditelja.

Incidentu je prethodilo slavlje uz tehno muziku, a pored gimnazijalaca i učenika Mašinske škole, žurke su juče organizovali podgorički maturanti iz Hemijske i Elektrotehničke škole.

Galerija

Bonus video: