Danilovgradska policija privela osumnjičene za više pljački

"Sumnja se da su N.R. (21) i I.Š. (20) krivična djela izvršavali u mjestima Pitoma loza i Kosić", navodi se u saopštenju Uprave policije
61 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2012. 15:42h

Danilovgradska policija privela je N.R. (21) i I.Š. (20) iz Danilovgrada, zbog sumnje da su, u posljednja tri mjeseca, na području Opštine, počinili više krivičnih djela teška krađa.

"Sumnja se da su N.R. i I.Š. krivična djela izvršavali u mjestima Pitoma loza i Kosić. Oni su, kako se sumnja, iz pomoćnih objekata privatnih kuća, u kojima uglavnom niko ne stanuje već se mahom koriste kao vikendice, otuđili razne predmete – motorne šege, kosačice, trimere i 350 metara bakarnog kabla. Svi predmeti, osim bakarnog kabla, koji su otuđeni su pronađeni i vraćeni vlasnicima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Od osumnjičenih N.R. i I.Š. su uzete izjave, a krivična prijava protiv njih je, Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, procesuirana u redovnom postupku.

Policija je pronašla i druge predmete, koji potiču iz još nekoliko krivičnih djela i, kako je saopšteno, preduzima aktivnosti radi identifikovanja i pronalaženja osoba koja su ih počinila.

Predmeti su vraćeni vlasnicima.

Bonus video: