Mark Veb stvara drugačijeg Spajdermena

U filmu reditelj je želio da stavi akcenat na stvari koje su promijenile život Pitera Parkera, a to je njegovo odrastanje bez roditelja
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2012. 12:54h

U novom filmu o Spajdermenu reditelj Mark Veb angažovao je novog glumca za ulogu Pitera Parkera, ali je odabrao i dragačiji pristup jednom od najpoznatijih junaka iz stripova.

Glavna ulogu će tumačiti Endru Garfild, glumac koji je postao poznat nakon uloge u filmu "Društvena mreža".

Veb je rekao da je oduvijek bio obožavalac Spajdermena, ali ipak više voli Pitera Parkera, običnog, "nježnog" muškarca koji se pretvara u Spajdermena.

On je liku Pitera Parkera dodao novi smisao za humor koji se bazira na sarkazmu

"On nije milijarder, niti vanzemaljac, on je samo običan dječak. Imao je probleme sa ljudima koji su ga odgajili, ne zna kako da priča sa djevojkama i to je nešto što se provlači kroz film. Dobro mi je poznato kako čovjek može da se unervozi u društvu žena, tako da ga razumijem", rekao je Veb, prenose holivudski mediji.

U filmu reditelj je želio da stavi akcenat na stvari koje su promijenile život Pitera Parkera, a to je njegovo odrastanje bez roditelja.

"To je stvar koja kod čovjeka vjerovatno stvara veliku dozu nepovjerenja prema ostatku svijeta", rekao je.

Veb je liku Pitera Parkera dodao novi smisao za humor koji se bazira na sarkazmu. Na taj način reditelj pokušava da pokaže ono što se nalazi iza maske Spajdermena.

Bonus video: