Pet ženskih navika koje muškarci ne podnose

Govorimo o konstantnoj glumi, jer zapravo ne možete da prihvatite ono što jeste. Kako će vas onda on prihvatiti?!
52 pregleda 4 komentar(a)
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 17.05.2012. 10:59h

Određene ženske navike muškarcima izuzetno smetaju. Njima se bavio portal Your Tango. Riječ je o stvarima koje su sami muškarci istakli u nekoliko istraživanja.

Ako se prepoznajete u nekima od njih, onda znajte da je puno veći problem to što takvim ponašanjem najviše štetite sebi, pa bi bilo dobro da malo razmislite o sebi i svom životu.

Ljubomora

Mnogi muškarci ne mogu da podnesu ljubomorne ženske ispade. Pritom se ne misli na onu ljubomoru kad ga zaista uhvatite da gleda zgodnu plavušu u kafiću. Riječ je o onoj ljubomori koja je stalno prisutna i to uglavnom bezrazložno.

Prigovaranje

Jedno istraživanje je pokazalo da je prigovaranje jedna od stvari koja muškarce najviše nervira. Umjesto prigovaranja, pokušajte da muškarcu razumno objasnite šta vam smeta i zašto neke stvari treba da završi.

Prebrzo donošenje zaključaka

Ovo rade i muškarci i žene, ali muškarce to mnogo više iritira, kako sami priznaju. Jako im smeta kad žena jednostavno donese zaključak u koji potpuno vjeruje, a on je zapravo pogrešan. To su svojevrsne predrasude koje u krajnjem vode do problema, pa ih treba izbjegavati.

Lažni prvi utisak

Znate da vam svi uvijek govore da je važno da budete ono što jeste? To je dobar savjet.

Naime, većina muškaraca ne podnosi kad žene na početku glume da su nešto što nisu. Ovdje nije riječ o nastojanju da se predstavite u što boljem svijetlu. Govorimo o konstantnoj glumi, jer zapravo ne možete da prihvatite ono što jeste. Kako će vas onda on prihvatiti?!

Potreba za kontrolom

Neke žene ne shvataju da ljudi u vezi i dalje ostaju individue. Baš zbog tog nerazumijevanja, neke žene misle da posjeduju partnerov život i ne mogu da podnesu da u svakom trenutku ne znaju gdje je njihov muškarac, šta radi i s kim je. To muškarci ne podnose.

Bonus video: