Hadrović: Supervještačenje o smrti Miroslava Šoškića

Ljekar obducent i sudski vještak doc. dr. Miodrag Šoć je u reobdukcionom nalazu konstatovao da je smrt kod Šoškića bila nasilna i da je uslijedila usljed utopljenja
51 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2012. 15:31h

Viši sud u Bijelom Polju dostavio je u petak spise predmeta tamošnjem Višem državnom tužiocu u vezi sa slučajem Beranca Miroslava Šoškića (20) koji je pod misterioznim okolnostima nastradao u talasima Lima 17. decembra 2008. godine.

Viši državni tužilac Rifat Hadrović saopštio je „Vijestima“ da su spisi sa nalazima o ekshumaciji i obdukciji i reobdukciji tijela nastradalog mladića upućeni na supervještačenje sudsko-medicinskom odboru u Podgorici.

"Eksperti iz odbora će dati svoj konačni nalaz u vezi sa smrću Šoškića.

"Od nalaza sudsko-medicinskog odbora zavisiće da li će se predmet eventualno slati na supervještačenje u neku od renomiranih institucija izvan CG", kazao je Hadrović

Od nalaza sudsko-medicinskog odbora zavisiće da li će se predmet eventualno slati na supervještačenje u neku od renomiranih institucija izvan Crne Gore", kazao je Hadrović.

On je naveo da će od ishoda supervještačenja zavisiti i koje će radnje Tužilaštvo preduzeti u vezi sa ovoim slučajem.

Ljekar obducent i sudski vještak doc. dr. Miodrag Šoć je u reobdukcionom nalazu konstatovao da je smrt kod Šoškića bila nasilna i da je uslijedila usljed utopljenja.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: