Maskirani lopov odnio dnevnike iz tivatske škole

Direktorica SMŠ “Mladost” Jovanka Vujačić održala je juče sastanak sa roditeljima, na kome ih je upoznala sa događajem i prenijela im da učenici neće osjetiti nikakve posljedice od krađe dnevnika
204 pregleda 2 komentar(a)
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 24.05.2018. 14:18h

Inspektori kriminalistike Odjeljenja bezbjednosti pokrenuli su istragu zbog nesvakidašnje provalne krađe u tivatskoj Srednjoj mješovitoj školi “Mladost” iz koje su prije dvije noći, nestala dva dnevnika.

Naime, u noći između utorka i srijede, nadzorne kamere u školi, zabilježile su da je maskirana osoba provalila u školu i iz zbornice odnijela dva dnevika odjeljenja prvih razreda. Počinilac je pajserom obio vrata kabineta elektro predmeta i iz njega ušao u zbornicu, a osim dva dnevnika lopov ništa drugo nije odnio iz škole.

Uprava ove obrazovne ustanove o krađi je obavijestila policiju, koja je započela istragu.

Direktorica SMŠ “Mladost” Jovanka Vujačić održala je juče sastanak sa roditeljima, na kome ih je upoznala sa događajem i prenijela im da učenici neće osjetiti nikakve posljedice od krađe dnevnika.

Ona je istakla da se, osim u pisanoj formi u dnevnicima koji su ukradeni, svi relevantni podaci bilježe i u elektronskim dnevnicima i u evidenciji profesora, pa će ocjene i podaci o izostancima đaka sa nastave biti bez problema ponovo unijeti u nove dnevnike.

Bonus video: