Greške koje muškarci ponavljaju u krevetu

Čitavo naše tijelo je erogena zona. Promatrajte tijelo kao mapu i istražite čitav teritorij. Naprimjer, neke žene mogu doživjeti orgazam samo ako im se stimuliraju bradavice.
2 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 11:33h

Mnogi muškarci jednom savladaju osnove seksa i nastavljaju da ih praktikuju kroz život sa raznim partnerkama. Budimo realni, iskustvo je korisno, ali nije dovoljno. No, to mnogi odbijaju da prihvate pa su skloni tome da u krevetu ponavljaju jedne te iste greške. Evo o kojim je najčešće riječ:

Znam kako zadovoljiti svaku ženu

Muškarci su često skloni da misle da način na koji su zadovoljavali jednu ženu prolazi kod svih žena. Pogrešno! Sa svakom partnerkom je drugačije jer ne uživaju sve na isti način i ne vole sve iste stvari, piše net.hr.

Tijelo svake žene reaguje na drugačiji način. Ono što je bivšoj savršeno odgovaralo, sadašnjoj se možda uopšte ne sviđa. U krevetu sa svakom partnerkom morate biti pravi detektiv. Uz njenu pomoć, naravno, otkrićete s vremenom kako je zadovoljiti na pravi način.

Stanje uma - erekcija, predigra, penetracija, orgazam

Faze seksa svakoga muškarca su erekcija, predigra i penetracija, a glavni cilj je orgazam. To je pogrešno iz nekoliko razloga. Jedan od njih je taj da je čitav svijet seksualnog iskustva postoji i mimo genitalija.

Čitavo naše tijelo je erogena zona. Promatrajte tijelo kao mapu i istražite čitav teritorij. Naprimjer, neke žene mogu doživjeti orgazam samo ako im se stimuliraju bradavice.

Drugi razlog je taj što se ne treba fokusirati samo na orgazam jer postoji mogućnost da do njega ne dođe, čak i kod muškarca. Ima muškaraca koji se uznemire ako partnerka nije svršila jer im je to glavna misija i onda forsiraju i vrše pritisak.

Međutim, nekim ženama je ok ako nijesu svršile svaki put. To ne znači da nijesu uživale u seksu. Osim toga, mnoge žene vole koristiti i igračke za seks. Uz način - erekcija, predigra, penetracija, orgazam, ostavite mjesta i za neke druge stvari u kojima oboje možete uživati.

Upoređenje i očajanja

Mnogi muškarci imaju nerealna uvjerenja i očekivanja o tome koliko se često treba voditi ljubav na temelju tuđih iskustva. To može dovesti do frustracija i nezadovoljstva u vezi.

Imaju potrebu da se upoređuju sa drugim muškarcima i uvjereni su da svi više vode ljubav od njih. Ali to jednostavno nije istina. Nema tačnog odgovora na pitanje koliko često treba voditi ljubav, niti postoji norma, navode na stranici webmd.com.

Bonus video: