Odbojkašicama Budućnosti uručen pehar sa pogrešnim datumom

Cijena i zamjena pločice za pehar u jednoj specijalizovanoj radnji u Podgorici košta svega 5 (pet) eura, i za kompletan posao zamjene treba nešto manje od dva sata vremena
7 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 02:18h

Ako u ženskom odbojkaškom klub Budućnost Zetatrans nakon nekoliko mjeseci budu htjeli da se prisjete titule, i ako budu pogledali u šampionski pehar, vjerovatno će se zbuniti kada budu obratili pažnju na to da na peharu kao datum stoji mjesec april, iako su „plave” titulu osvojile 9. maja!

Takav im je, naime, uručen pehar u srijedu veče u barskoj “Topolici”, po završetku majstorice finala plej-ofa, u kojoj se podgorički klub domogao prvog trofeja u klupskoj istoriji.

Isti je slučaj i sa medaljama za obje ekipe...

Nije teško ni zaključiti šta se zapravo dogodilo. Po prvobitnom kalendaru takmičenja Odbojkaškog saveza Crne Gore, finale plej-ofa dama je bilo planirano da se kompletno odigra u aprilu.

Zbog februarskih vremenskih neprilika u Crnoj Gori, došlo jer do pomjeranja kalendara, pa je završnica plej-ofa „uskočila” i u maj.

Nije, međutim, jasno zašto se neko u OSCG nije dosjetio da učini toliki “napor” i promijeni pločicu na peharu, koji treba da predstavlja veliku i lijepu uspomenu na istorijski dan za jedan klub, u ovom slučaju Budućnost Zetatrans.

Inače, cijena i zamjena pločice za pehar u jednoj specijalizovanoj radnji u Podgorici košta svega 5 (pet) eura, i za kompletan posao zamjene treba nešto manje od dva sata vremena, saopštili su nam iz te radnje.

Da sve bude još čudnije i misterioznije, na pločici je ugravirano ime Podgorice. Ako se zna da je Luka Bar imala prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici (to pravo je zaradila ubjedljivim prvim mjestom u ligaškom dijelu prvenstva), te da su drugi i četvrti meč finalne serije do tri pobjede igrani u Podgorici, ispada da su u OSCG “procijenili” da će finalna serija trajati četiri meča, i da će pehar biti dodijeljen u glavnom gradu Crne Gore.

Ili su, pak, bili toliko vidoviti da su znali da će pehar, svakako, stići u Podgoricu…

Galerija

Bonus video: