Baranin osumnjičen da je krao iz odmarališta u Ulcinju

Sve otuđene stvari su pronađene i oduzete od osumnjičenog, nakon čega su vraćene vlasniku
0 komentar(a)
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 09.05.2012. 19:35h

Službenici Ispostave policije Ulcinj su, u kratkom roku od prijavljivanja, rasvijetlili krivično djelo teška krađa, počinjeno na štetu odmarališta „Jošanica“ u Ulcinju, vlasništvo K. M. iz Novog Pazara.

Službenici kriminalističke policije Ispostave Ulcinj su, 08. maja 2012. godine, osnovnom državnom tužiocu u Ulcinju podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave koja je bila podnijeta protiv nepoznatog počinioca.

Poseban izvještaj je podnijet protiv S. L. (42) iz Bara, sa boravkom u Ulcinju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Uprava policije saopštila je da je podnošenju posebnog izvještaja prethodila prijava rođaka oštećenog, 4. maja 2012. godine, a potom i “postupanje policije koje je rezultiralo veoma brzim rasvjetljavanjem delikta”.

Policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da je S. L. od 1. februara 2012. godine pa do dana prijavljivanja, koristeći odsutnost vlasnika, podesnim sredstvom obio ulazna vrata objekta odmarališta „Jošanica“u naselju Donji Štoj u Ulcinju. On je zatim otuđio restoranski inventar u vrijednosti od oko 700 eura.

Od osumnjičenog S.L. je, u policijskim prostorijama, uzeta izjava, a poseban izvještaj, kao dopuna krivične prijave, je ka nadležnom tužiocu procesuiran u redovnom postupku.

Sve otuđene stvari su pronađene i oduzete od osumnjičenog, nakon čega su vraćene vlasniku.

Bonus video: