Murino: Izgorjela porodična kuća Milijane Ćulfić

„Požar je izbio iznenada. Širio se tako brzo, da smo ja i tetka jedva uspjeli da izađemo nepovrijeđeni“, ispričao je Nenad
70 pregleda 0 komentar(a)
Murino, Foto: Arhiva Vijesti
Murino, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 08.05.2012. 19:13h

U požaru koji je izbio oko 18 sati, u selu Ulotina kod Murine, u potpunosti je izgorjela porodična kuća vlasništvo Milijane Ćulafić.

U trenutku požara u kući je bila Milijana i njen sestrić Nenad Mirković, koji su uspjeli da se u posljednjem trenutku izvuku iz vatrene stihije.

„Požar je izbio iznenada. Širio se tako brzo, da smo ja i tetka jedva uspjeli da izađemo nepovrijeđeni“, ispričao je Nenad.

On je rekao da je kuća izgorjela potpuno, i da su ostali samo zidovi.

„Vatrogasci i policija su brzo došli, ali kuća je potpuno izgorjela za samo četrdeset minuta. Šteta je stopostotna, jer nijesmo uspjeli da iznesemo ništa od pokućstva, pa čak ni lične stvari“, rekao je Nenad.

Nenad Mirković je izbjeglica sa Kosova i sa porodicom, suprugom i kćerkom živi u Danilovgradu, ali je već nekoliko dana boravio kod tetke i roditelja u Ulotini.

„Moji roditelji i tetka su živjeli u ovoj kući. Ne znam šta će sada da rade. Smjestiće se za početak kod rođaka, pa ćemo vidjeti šta dalje“ – ispričao je Nenad.

Kuća koja je izgorjela u iznenadnoj vatrenoj stihiji, najvjerovatnije izazvanoj kvarom na električnim instalacijama, bila je stara, ali su Nenadovi roditelji od kada su došli sa Kosova uložili dosta da se kuća renovira.

Bonus video: