Udes u Podgorici: Dvije djevojke lakše povrijeđene, dječak pretrpio teže povrede

N.M. (1993) koja se automobilom kretala iz pravca Meduna, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila iz kontrolu nad vozilom
169 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2012. 14:44h

Tri osobe su povrijeđene u udesu koji se oko 9 časova dogodio na putu od Doljana prema Kučima, u blizini Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci.

Podgoričanka Mirjana Nuculović (19) koja se sa džipom "tojota" (PG AE 853) kretala iz pravca Meduna, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila je kontrolu nad vozilom i udarila u betonsko autobusko stajalište. U autu sa Nuculović bila je Irena Dujović (19), koja je takođe zadobila povrede od udara.

Na autobuskom stajalištu u trenucima kad se dogodila saobraćajna nesreća nalazio se dječak P. A. (16) koji je pretrpio teže tjelesne povrede.

Prema saznanjima "Vijesti" dječaka auto nije udarilo direktno, već je on zadobio povrede od pada i betonskih blokova koji su se rasuli usljed udara auta u betonski zid. Dječak je čekao autobus. Djevojke i 16-godišnjak su zbrinuti u Kliničkom centru i van su životne opasnosti.

"Vozilo kojim je upravljala M.N. kretalo se iz pravca Meduna. Iz za sada neutvrđenih razloga M.N., koja je u autu bila sa I.D. izgubila je kontrolu nad vozilom, koje je udarilo u betonsko stajalište za autobuse."

"Pored stajališta nalazio se dječak P.A. (16), koji je zadobio tjelesne povrede. Njih troje su prevezeni u Klinički centar. Vještak Goran Čarapić će dati nalaz i mišljenje kako je došlo do nezgode", kazao je "Vijestima" nakon završetka uviđaja Miroslav Turković, zamjenik Osnovnog državnog tužioca. Djevojke i dječak su zadržani u Kliničkom centru.

"Pacijenti su primljeni na Kliniku za neurohirurgiju KC, na dalje bolničko liječenje zbog potresa mozga. Stabilnih su vitalnih parametara i van su životne opasnosti", kazala je "Vijestima" Gorica Soković, potparolka Kliničkog centra.

Galerija

Bonus video: