Podgoričanin pretukao 50 godina starijeg komšiju

Problem između porodica Radičević i Lazović datira od ranije jer Lazovići eksproprišu šljunak iz korita rijeke Morače pored imanja Radičevića
98 pregleda 0 komentar(a)
Đorđe Radičević, Foto: Zoran Đurić
Đorđe Radičević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.05.2012. 22:29h

Podgoričanin Igor Lazović (28) u četvrtak oko 13 časova pretukao je komšiju Đorđija Radičevića (78) u selu Vukovci u Zeti.

Problem između porodica Radičević i Lazović datira od prije više godina. Porodica Lazović eksproprišu šljunak iz korita rijeke Morače. Dio zemljišta - komuna, koje se nalazi pored imanja Radičevića i iznad korita rijeke, navodno, Lazovići potkopavaju tako da se Đorđije bunio i protestvovao. On tvrdi da je na ničijem zemljištu sadio drveće koje su Lazovići potkopali kako bi mogli da eksproprišu što više šljunka.

"Imam velike probleme sa Lazovićima oko čupanja drveća koje sam zasadio na toj zemlji. Juče oko podneva sam pošao u obilazak imanja. Sa sobom sam ponio kosijer koji uvijek nosim. Primijetio sam da su Lazovići ponovo oborili nekoliko stabala, koje sam ja zasadio. Počeo sam da vičem ima li koga, međutim iz radničke prenosne kućice koju su postavili Lazovići niko nije odgovarao", kazao je Radičević.

Ne sjeća je li ga još neko udarao

On je ¸nakon toga zbog revolta uzeo par kamenica i gađao kućicu.

"Nije bilo nikog u njoj, tako da sam uzeo dva tri kamena i gađao. Ne znam da li sam polomio prozor na kućici ili nijesam, ali sam nakon toga krenuo kući. Nedugo zatim tri momka i jedan stariji čovjek su me sustigli sa automobilom na kapiji porodične kuće. Lazović je izašao iz auta oteo mi je kosijer, i počeo da me udara”, pričao je juče "Vijestima" Radičević, koji je tri sata ranije bio na operaciji jagodične kosti, tako da se sada oporavlja na ORL odjeljenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Radičević je od udaraca izgubio svijest, tako da se ne sjeća da li ga je još neko osim Lazovića udarao. Odmah nakon što je Radičević pretučen, njegova bratanična je pozvala policiju koja ga je odvela do Doma zdravlja u Golubovcima, a on je kolima prevezen zbog krvarenja i povraćanja u Klinički centar.

Lazović je vrlo brzo priveden. On je nakon što je protiv njega napisana prijava za nanošenje teških tjelesnih povreda, pušten kući.

Bonus video: