Određen spisak karate reprezentacije za EP

Završne pripreme karate reprezentacija Crne Gore obaviće od danas do nedjelje u Kotoru.
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2012. 14:23h

Selektori karate reprezentacije Crne Gore Dragoljub Fatić (muškarci borbe), Slavenko Bajić (žene borbe) i Jugoslav Bukilić (kate) objavili su danas spisak reprezentativaca za nastup na 47. seniorskom Evropskom prvenstvo, koje se od 9. do 13. maja održava na Tenerifama (Španija).

U borbama će učestvovati takmičari i takmičarke Budućnosti Jozo Dabović (-67 kg), Ljubiša Mihailović (-75 kg), Filip Vujadinović (-84 kg), Almir Cecunjanin (+84 kg), Suzana Mirković (-50 kg) i Tanja Dukić (-61 kg), te članovi Omladinca Ana Drašković (-55 kg) i Marina Raković (-68 kg).

U katama će nastupiti dvojac iz Budućnosti, Mijat Vojvodić i Biserka Radulović.

Najzad, za ekipno takmičenje u muškoj konkurenciji prijavljeni su Jozo Dabović, Nemanja Brašanac (Ris), Ljubiša Mihailović, Filip Vujadinović, Danilo Lučić (Onogošt) i Almir Cecunjanin, dok će za dame nastupiti Ana Drašković, Suzana Mirković, Tanja Dukić i Marina Raković.

Završne pripreme karate reprezentacija obaviće od danas do nedjelje u Kotoru.

U sklopu priprema, kako je najavljeno iz Karate saveza Crne Gore (KSCG), delegacija KSCG zajedno sa reprezentativcima će u subotu u 13 časova posjetiti Domu starih u Risnu i domu uručiti prigodne poklone.

Bonus video: