ZAVRŠILI U JARKU

Bijelo Polje: U udesu lakše povrijeđen Isad Beganović (18)

Uspjeli su da se izvukli iz auta i Beganović prevezen je u gradsku bolnicu gdje mu je ukazana pomoć i konstatovane lakše povrede
181 pregleda 0 komentar(a)
Udes Ribnik, Foto: Beća Čoković
Udes Ribnik, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 27.03.2019. 16:47h

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18.30 časova u bjelopoljskom naselju Ribnik , na trasi zaobilaznice lakše je povrijeđen Isad Beganović (18) iz naselja Rasovo , dok je njegov sugrađanin Amel Crnovršanin (18) samo ugruvan.

Oni su se nalazili u "golfu 1" (BP AF 916), koji se kretao prema Rakonjama, gdje su namjeravali da se preko mosta uključe na magistralni put Bijelo Polje – Ribarevine.

Za upravljačem se nalazio Crnovršanin kada je iz nepoznatih razloga , na samom izlasku iz rasksrnice koja vodi prema gradskoj kapeli izgubio kontrolu.

Prvo je zakačio auto marke "golf 2" (BP AK 415), kojim je upravljao Danilo Popović (30) i u nemogućnost da umiri auto nakon dvadesetak metara krivudanja po putu prevrnuo se na suprotnu stranu i završio na krovu u jarku.

Uspjeli su da se izvukli iz auta i Beganović prevezen je u gradsku bolnicu gdje mu je ukazana pomoć i konstatovane lakše povrede.

Uviđaj su obavili službenici Područne jedinice policije, zamjenica osnovnog državnog tužioca Katarina Klajević i sudski vještak saobraćajne struke Milenko Čabarkapa.

Dok je trajao uviđaj bio je skoro sat vremena obustavljen saobraćaj preko zaobilaznice.