prvi još nije izašao

Snimaće se drugi dio bajke: Kristen opet Snežana

Ostvarenje u kome Snežana nije mirna princeza nego hrabra ratnica sa mačem, koju proganja zla kraljica, a štiti je i obučava lovac još jednom će režirati Rupert Sanders po scenariju koji je napisao Dejvid Kep
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2012. 19:41h

Iako još nije objavljen ni prvi film, "Snežana i lovac" dobiće nastavak, a u glavnoj ulozi ponovo će se naći zvijezda "Sumrak" sage Kristen Stjuart, prenose američki filmski mediji.

Ostvarenje u kome Snežana nije mirna princeza nego hrabra ratnica sa mačem, koju proganja zla kraljica (Šarliz Teron), a štiti je i obučava lovac (Kris Hemsvort), još jednom će režirati Rupert Sanders po scenariju koji je napisao Dejvid Kep.

Stjuartova, koja se proslavila ulogom lijepe Bele u serijalu "Sumrak", kazala je za MTV da na početku nije mislila da će raditi nastavak "Snežane", ali da joj se sada dopada ta ideja. Glumica je za Australia's Film Ink magazin ispričala i da joj se uloga hrabre Snežane više sviđa nego rola mračne Bele, koja je zaljubljena u vampira.

"Zaista je dobro kada, kao žena, nosite neku priču, lijepo je igrati takve uloge. Drago mi je što u ovom filmu ne zavisim od muškaraca i što je moja heroina tako aktivna. Ona svoju priču gura naprijed i otporna je na sve spoljašnje uticaje. Zaista sam ponosna što sam dio jednog takvog projekta. Ženu uvijek hrani osjećaj da ima moć", ispričala je 22-godišnja Kristen Stjuart.

Producenti "Snežane i lovca 2" nadaju se da će rad na nastavku biti završen do sredine 2013. godine, a prvi film stiže u bioskope ovog mjeseca.

Preporučujemo za Vas