Patrola zatekla Mitrovića u lokvi krvi

Mariju Milić, koja je duže vrijeme živjela sa Mitrovićem, su policajci kada su došli zatekli u stanu oblivenu krvlju. Ona je bila u odjeći koju je nosila i u gradu
80 pregleda 0 komentar(a)
Marija Milić, Foto: Savo Prelević
Marija Milić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.05.2012. 16:30h

Prema informacijama koje je redakcija "Vijesti" dobila iz policije, patrola koja je došla na licu mjesta zatekla je Radmila Mitrovića u boksericama i sa peškirom na rani, u likvi krvi na trotoaru ispred zgrade.

Komšije koje su primijetile ranjenika pozvale su policiju koja je brzo došla i odvela Mitrovića u Urgentni cenar, međutim, rana od noža koji je potpuno presjekao aortu bila je smrtonosna, i on nije imao šanse da preživi.

Mariju Milić, koja se duže vrijeme poznavala sa Mitrovićem, su policajci kada su došli zatekli u stanu oblivenu krvlju. Ona je bila u odjeći koju je nosila i u gradu.

Iako su se Mitrović i Milićka poznavali od ranije, ona nije živjela u njegovom stanu u Zagoriču, već sa cimerkom u stanu na Malom brdu, saznaju “Vijesti”.

Komšije i poznanici Milićeve i Mitrovića su ranije kazali da se oni poznaju već godinu dana, da su dolazili i ranije u stan u Zagoriču, i da su bili u emotivnoj vezi.

I dalje se ne zna pravi razlog početka sveđe između Milićeve i Mitrovića, nakon koje je “radio” veliki kuhinjski nož. Nakon kobnog događaja stepenište zgrade se čistilo od krvi do popodnevnih časova u nedjelju.

Na zidu pored vrata od Mitrovićevog iznajmljenog stana mogao se vidjeti i nakon čišćenja, krvavi otisak šake, a ispred zgrade na trotoaru bili su vidljivi otisci bosih krvavih stopala, koje je ostavio Mitrović, koji je pokušavao da potraži pomoć.

Mitrović je preminuo u Kliničkom centru, nekoliko sati poslije zadobijenih povreda.

Tokom saslušanja u tužilaštvu, osumnjičena Marija Milić (19) priznala je da je ubila potpredsjednika FK Rudar Radmila Mitrovića (47).

Nesreća se dogodila 29. aprila. Ona je ispričila da je prije nego je potegla nož, Mitrović udario.

Bonus video: