Marija Milić u pritvoru: Komšijama izgledalo kao bračna svađa

Ubijeni Mitrović i bivša rukometašica "Bisera" iz Pljevalja živjeli su, navodno, povremeno godinu dana u Zagoriču
179 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2012. 07:28h

Advokat Marije Milić, osumnjičene za ubistvo potpredsjednika FK Rudar Radmila Mitrovića, kazao je “Vijestima” da je Mariji određeno 48-časovno zadržavanje i da će je danas u toku dana saslušati sudija za istrage Radomir Ivanović.

"Policiji i tužiocu je objasnila detaljno šta se dogodilo. Sjutra je saslušanje pred sudijom za istrage Ivanovićem. Detalje zbog istrage ne mogu da govorim", kazao je advokat Ratko Pantović, koji je istakao da je zbog događaja koji se zbio Milićeva vidno potresena i vrlo je lošeg psihofizičkog stanja.

Prema tvrdnjama komšija u iznajmljenom stanu u Piperskoj ulici u Zagoriču ubijeni Mitrović i bivša rukometašica "Bisera" iz Pljevalja živjeli su, navodno, povremeno godinu dana.

Do ranih jutarnjih časova Milićeva i Mitrović bili su zajedno sa društvom u jednom lokalu u gradu, a nakon toga su u pripitom stanju otišli do stana. Marija je rekla da je Mitrović i ranije, kad popije, znao da bude nasilan. Prema saznanjima televiziji Vijesti, Milićeva ga je ubola nožem nakon što je on udario.

Rukomet napustila zbog fakulteta

Devetnaestogodišnja Marija Milić igrala je rukomet više od četiri godine u pljevaljskom ženskom rukometnom klubu “Biseri”. Prošla je mlađe selekcije a prošle godine je igrala u prvom timu “Bisera”.

S obzirom na rukometni talenat, Marija je povremeno bila i kadetska reprezentativka Crne Gore. Ove godine za sezonu 2011/12. Milić nije bila registrovana za rukometni klub “Biseri”.

Prema saznanjima “Vijesti”, Milićeva je otišla u Podgoricu gdje je upisala Pravni fakultet, tako da je njen sportski angažman ove godine bio samo na rekreativnom nivou.

Komšije: Izgledalo kao da se svađaju muž i žena

Prema tvrdnjama komšija, Milićeva i Mitrović su došli oko 5.30 časova u iznajmljeni stan u Zagoriču. Nedugo zatim počela je svađa.

"Vrlo jasno se čula rasprava između njih dvoje. U to vrijeme bili smo budni tako da smo čuli šta se dešava. Nijesmo dugo stanari zgrade, tako da ne znamo komšije iz prizemlja. Izgledalo nam je kao da se svađaju muž i žena. Odjednom negdje prije sedam časova, začula se vriska i čuli su se koraci niz stepenice, a onda i nazad. To je bila ženska osoba, jer smo čuli kako ženski glas tuguje, i žali zbog nečega. U tom momentu nijesmo znali šta je bilo, a zbog straha i želje da se ne miješamo nijesmo izlazili", izjavio je “Vijestima” jedan od komšija.

Galerija

Bonus video: