Zdrava kosa privlači poglede

Mali trik je da ponekad promijenite razdeljak i da uvijek izgledate kao da ste upravo došle od frizera.
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2012. 12:34h

Vrijeme je, kako za promjenu boje, tako i za promjenu frizure. Kao što ste mogli da primijetite, većina pripadnica ljepšeg pola bira baš proljeće za promjenu frizure. Razlog je taj što se promjena najbolje vidi kada smo obasjani sunčevim zracima, pa sjajna i zdrava kosa privlači poglede sa svih strana.

Ne zaboravite da su ispucali krajevi još upadljiviji! Ako volite dugu kosu, a odlučite se za neku manju promjenu, asimetričan bob sa dužim prednjim dijelom kose je idealno rješenje. Ne zaboravite da su repovi i španske punđe pravi hit ove sezone, a možete ih i same napraviti.

Ako ne želite da kratite dužinu, skratite šiške: ravne, polukružne, asimetrične, kratke - sve su u trendu. Ipak, moj favorit za proljeće su kraće frizure. Ako želite da izgledate mlađe i opuštenije, skratite je!

Ovaj savjet se posebno odnosi na dame srednjih godina. Mogućnosti su nebrojene: od kratke dječačke, sa dužim šiškama, preko svih varijanti boba, paža i asimetrije. Mali trik je da ponekad promijenite razdeljak i da uvijek izgledate kao da ste upravo došle od frizera.

Ako ne farbate kosu, a želite da izgleda sjajnije, uradite dubinski tretman.

Bonus video: