Alžirci pokušali ilegalno da uđu u Crnu Goru

Državljani Kosova su prilikom ukrcaja na brod "Sveti Stefan", policijskim službenicima prezentovali dokumenta za koja se sumnja da su falsifikovana
0 komentar(a)
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 27.04.2012. 10:39h

Barska policija uhapsila je na graničnom prelazu "Luka Bar" kosovske državljane M.N (36) iz Vitine i S.A (32) iz Lipnjana zbog sumnje da su počinili krivično djelo falsifikovanje isprave.

Državljani Kosova su, kako se sumnja, prilikom ukrcaja na brod "Sveti Stefan", koji saobraća na relaciji Bar – Bari, policijskim službenicima prezentovali dokumenta za koja se sumnja da su falsifikovana.

"M.N. je prezentovao putnu ispravu i ličnu kartu Republike Albanije, dok je S.A. prezentovao putnu ispravu Kosova i boravišnu dozvolu Švajcarske. Kontrolom je utvrđeno da su tri dokumenta – oba koja je prezentovao M.N. i boravišna dozvola Švajcarske koju je prezentovao S.A, falsifikovana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ulcinjska policija je rano jutros u blizini državne granice uhapsila državljane Alžira A.S (32) i H.M (19), koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Kako je saopšteno nisu posjedovali nijedan lični dokument, a predati su komesaru za strance Ispostave Ulcinj na dalje postupanje.

Bonus video: