Ukradeno 60 pari cipela u Siti kvartu

Vrata na radnji su obijena vjerovatno u toku noći i iz nje je odneseno 60 pari ručno rađenih unikatnih cipela
79 pregleda 0 komentar(a)
Tamara Pelević cipele, Foto: Vlado Otašević
Tamara Pelević cipele, Foto: Vlado Otašević
Ažurirano: 27.04.2012. 07:24h

Nepoznate osobe provalile su i opljačkale radnju ručno pravljenih unikatnih cipela "Tamara Luma" koja se nalazi u Siti kvartu preko puta Delta sitija u Podgorici.

Vlasnica prodavnice Tamara Pelević, koja ručno po narudžbi pravi cipele za svoje klijente, kazala je da je primijetila da joj je prodavnica obijena kada je juče ujutru došla na posao.

"Vrata na radnji su obijena vjerovatno u toku noći i iz nje je odneseno 60 pari ručno rađenih unikatnih cipela. Lopovi su napravili premetačinu, a odnijeli su i kalupe sa kojima sam radila", kazala je Pelević. Ona je dodala da je zvala policiju koja je juče oko 9 časova napravila uviđaj.

"Ako slučajno neko primijeti u gradu ili van njega ručno rađene cipele koje su prepoznatljive po natpisu "Tamara Luma", zamolila bih da ta osoba obavijesti policiju ili da me pozove na broj telefona 069/215-649", poručila je Pelević.

Iz podgoričke policije kazali su juče "Vijestima" da se nakon uviđaja preduzimaju radnje i mjere u cilju pronalaska osoba koje su odgovorne za provalu i krađu iz pomenute radnje.

Bonus video: