Treći festival zdravlja u Delta Sitiju

Cilj Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2012. 13:51h

U šoping-molu Delta City u subotu i nedjelju biće održan treći Festival zdravlja i zdravih stilova života, pod sloganom „ Misli na svoje zdravlje“ u organizaciji Udruženja sportske medicine Crne Gore.

Treći međunarodni festival zdravlja će veliki dio sadržaja i predavanja zdravoj ishrani, a posetioci će moći da besplatno izmjere krvni pritisak, nivo šećera u krvi, odrade indeks tjelesne mase i dobiju besplatnu masažu.

Specijalni gosti Festivala su ljekari iz Zavoda za sport i sportsku medicinu Srbije koji će po prvi put kod nas predstaviti dijagnostičku metodu za sportiste i rekreativce ergospirometrisko testiranje.

Na Festivalu će biti prisutne brojne poznate ličnosti, ljekari i farmaceuti, koji će u komunikaciji sa posjetiocima davati objašnjenja i sugestije o zdravim stilovima života.

Cilj Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja.

Bonus video: