Osumnjičeni da su krali iz frizerskog salona i "Kuće plastike"

Policija sumnja da su K.P. i D.K. u martu obili frizerski salon "Tošo" u ulici Josipa Broza Tita u Podgorici
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2012. 11:23h

Podgorička policija je podnijela izvještaj protiv K.P. (17) iz Podgorice zbog dvije teške krađe, kao i protiv D.K. (18), N.B.(16) i B.B. (14), takođe iz Podgorice, zbog jedne teške krađe.

Policija sumnja da su K.P. i D.K. u martu obili frizerski salon "Tošo" u ulici Josipa Broza Tita u Podgorici, i iz njega ukrali lap-top marke "Acer", tri zvučnika "samsung" i frizerske alatke.

Policija sumnja i da je K.P. u februaru sa N.B. i B.B. izvršio tešku krađu u objektu "Kuća plastike" u Moskovskoj ulici u Podgorici.

"Naime, K.P., N.B. i B.B. su, kako se sumnja, u noći između 21. i 22. februara 2012. godine, nakon dolaska do pomenutog prodajnog objekta, upotrebom podesnog sredstva-šrafcigera i metalne šipke, odvalili ulazna vrata i ušli u unutrašnjost objekta, gdje su nakon otvaranja kase u kojoj nije bilo novca, otuđili mobilni telefon marke „Samsung“", navode u Upravi policije.

O događajima je obavješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

D.K. je uhapšen, 19. aprila 2012. godine i isti dan predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Sa maloljetnim K.P., N.B. i B.B., u službenim prostorijama Područne jedinice Podgorica, obavljen je razgovor, u prisustvu branioca, staratelja i roditelja.

Bonus video: