Crnogorac osumnjičen za namještanje utakmica

U Italiji zbog velike afere namještanja rezultata fudbalskih utakmica privedeno je oko 30 osoba, među kojima su poznati fudbaleri
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2012. 17:48h

Među osumnjičenima za namještanje utakmica italijanske lige nalazi se i jedan državljanin Crne Gore rekao je za TV „Vijesti“ direktor policije u toj zemlji Antonio Manganeli.

On nije želio da kaže ime Crnogorca koji se sumnjiči za sportske prevare.

U Italiji zbog velike afere namještanja rezultata fudbalskih utakmica privedeno je oko 30 osoba, među kojima su poznati fudbaleri.

„Naša je pretpostavka da ta kriminalna organizacija ima svoj vrh daleko, tačnije u Singapuru. Takođe što se tiče stranih učesnika u toj organizaciji imamo saznanje da ima više učesnika sa Balkana, među kojima je i jedan državljanin Crne Gore“, istakao je Manganeli. On je diplomatski odbio da izgovori ime osumnjičenog Crnogorca.

„Crnogorskog državljanina već poznajete ali u okviru istrage koja se odnosi na čitav niz italijanskih i stranih državljanina, čiji će indetitet uskoro biti dostupan“, kazao je Manganeli. Ukoliko se osumnjičeni za namještanje fudbalskih utakmica uhapsi u Crnoj Gori on će vjerovatno biti izručen Italiji.

Bonus video: