BRAZILSKI DŽIU DŽICU

Crnogorski trio osvojio medalje u Cirihu

"Imali smo veoma naporne priprema i samim učešćem na ovom međunarodnom openu svjetske federacije, ali trud se isplatio. Veoma smo zadovoljni nastupima. Zahvaljujemo "Crnogoskom kukturnom društvu - Toronto" na podršci", rekao je trener i takmičar Mladen Jokmanović
1 komentar(a)
Mata Leao A-Force brazilski džiu džicu, Foto: Privatna arhiva
Mata Leao A-Force brazilski džiu džicu, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.05.2018. 15:43h

Za vikend je u Cirihu održan IBJJF "Cirih open" u brazilskom džiu džicu, a uspješan nastup su imali članovi "Mata Leao A-Force" tima iz Podgorice.

Zlato je osvojio Nikola Perović koji je tako na pravi način zaokružio debi u diviziji purpurnih pojaseva i slavio u superteškoj kategoriji Gi. Perović je u disciplini No Gi nakon osvajanja prvog mjesta u težinskoj kategoriji postao i ukupni pobjednik u apsolutnoj kategoriji.

Podgoričku ekipu su u Švajcarskoj predstavljali i Mladen Jokmanović i Srđan Bošković.

Jokmanović je osvojio srebro u diziviji crnih pojaseva. Jokmanović je u disciplini Gi došao do srebra u poluteškoj kategoriji, dok je u disciplini No Gi bio bronzani u težinskoj, a kasnije i u u apsolutnoj kategoriji.

Boškoviću je u disciplini Gi pripala bronzu, u disciplini No Gi je bio srebrni u kategoriji teškaša, te bronzani u apsolutnoj.

"Imali smo veoma naporne priprema i samim učešćem na ovom međunarodnom openu svjetske federacije, ali trud se isplatio. Veoma smo zadovoljni nastupima. Zahvaljujemo "Crnogoskom kukturnom društvu - Toronto" na podršci", rekao je trener i takmičar Mladen Jokmanović.