Bar: Sa ženom mučio i šišao ljubavnicu

Djevojka iz Kruševca bila je u ljubavnoj vezi sa N.N (36), a kada je za to saznala njegova supruga nastale su muke za djevojku
0 komentar(a)
Zlostavljanje, Foto: Upravapolicije.com
Zlostavljanje, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 23.04.2012. 18:48h

Teška priča o zlostavljanju stigla je iz Bara gdje se supružnici N.N (36) i njegova supruga M.N. (27) sumnjiče za protipravno hapšenje i nasilje nad djevojkom iz Kruševca.

Kako je rečeno “Vijestima”, djevojka iz Kruševca bila je u ljubavnoj vezi sa N.N (36), a kada je za to saznala njegova supruga nastale su muke za djevojku.

Policija u Baru vjeruje da su supružnuci 20. aprila ove godine namamili u svoju kuću djevojku A.T., a potom je tu držali protiv njene volje, tukli i makazama šišali njenu kosu.

Sumnja se da da je N.N. dovezao svojim automobilom A.T. iz Ulcinja do svoje kuće, nakon čega je od nje tražio da uđe što je ona i učinila.

Nakon što je kročila u kuću nastale su muke za djevojku, koja tvrdi da je pokušavala da pobjegne ali joj to nije dozvolio N.N. već zaključao.

Osveta supruge

Nakon toga u kuću je došla M.N. koja je odmah, kako vjeruje policija, fizički nasrnula na A.T. i zadala joj više udaraca pesnicama po glavi i tijelu.

Supružnici se, kako se sumnja, nijesu zaustavili na tome već je suprug u jednom trenutku dodao makaze ženi, a onda uhvatio za ruke djevojku, sprečavajući je tako da se brani od udaraca njegove supruge.

Tokom “friziranja” M.N. je “držala šaku preko usta A.T, sprječavajući je da doziva upomoć”

U saopštenju piše da je M.N. potom A.T. makazama kidala kosu, a zlostavljanje je okončao N.N. koji je nastavio da nezaštićenoj djevojci šiša kosu.

Tokom “friziranja” M.N. je “držala šaku preko usta A.T, sprječavajući je da doziva upomoć”.

Policija u Baru vjeruje da su poslije toga još malo u kući držali zaključanu djevojku, nakon čega su je pustili.

Zlostavljana A.T. je potom sve prijavila policiji, koja je u saradnji sa tužioce podnijela krivičnu prijavu protiv supružnika.

Krivične prijave u redovnom postupku podnijete su protiv N.N. za krivično djelo “protipravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje”, dok je protiv supruge podnijeta prijava za “zlostavljanje”.

Bonus video: