Naoružani pljačkaš uzeo 16,5 hiljada eura i pobjegao

Tržni centar Voli Bar se nalazi u Ulici 13.Jula bb, u samom srcu grada, a otvoren je 2009.
96 pregleda 0 komentar(a)
Voli Bar, Foto: Anto Baković
Voli Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 21.04.2012. 12:51h

Naoružani maskirani razbojnik, za kojeg se zvanično još ne zna da li je imao pomagače, opljačkao je sinoć hipermarket kompanije “Voli” u Baru. U potragu za banditom barska policija je poslala sve raspoložive snage, a o toku potjere se još nije oglašavala.

Najbezobzirniji napad na trgovačke objekte u Baru prošao je, srećom, bez povrijeđenih iako je bilo upotrebe vatrenog oružja. Prema zvaničnim podacima iz kompanije, razbojnik je oteo oko 16,5 hiljada eura.

Očevici napada ističu da se sve zbilo nešto pred kraj radnog vremena, “kada je napolju padala kiša, a u hipermarketu bilo još ljudi”.

Očevici napada ističu da se sve zbilo nešto pred kraj radnog vremena, “kada je napolju padala kiša, a u hipermarketu bilo još ljudi”.

"Momak sa kacigom na glavi je ušao sa dva pištolja, opalio dva hica u vis, uperio pištolj u radnike hipermarketa. Ljudi koji su bili tada u “Voliju”-neki su polijegali, a neki, koji su bili na vratima, pobjegli su", ispričali su očevici događaja.

Prva oružana pljačka

Razbojnika opisuju kao osobu srednje građe, visokog između 170-175 centimetara, “imao je majicu, farmerke i patike”.

Prema istim navodima, pljačkaš je prišao kasama i iz svake uzeo izvjesnu sumu novca, nakon čega je istrčao vani.

Pljačkaš je prišao kasama i iz svake uzeo izvjesnu sumu novca, nakon čega je istrčao vani.

U hipermarketu nijesu bili raspoloženi za priču sa novinarima, već su uputili na PR službu kompanije.

"Nadamo se da će ovaj slučaj biti hitno riješen, imajući u vidu ne samo finansijski gubitak kompanije, već i zbog šoka koji su pretrpjeli naši potrošači i zaposleni u “Voliju” koje je neophodno zaštititi. Ovo je vrlo ozbiljan izazov za crnogorsku privredu te ako bi se desilo da slučaj ne bude efikasno riješen, šalje nemilu poruku javnosti i crnogorskoj poslovnoj sceni", zaključila je Šuškavčević.

Prema dostupnom podacima, ovo je prvi oružani napad na objekte “Volija”.

Bonus video: