Vulverin zapošljava dvije hiljade ljudi

Planirano je da se film snima u Japanu prošle godine, međutim razorni zemljotres i cunami koji su pogodili ovu zemlju odložili su početak snimanja
135 pregleda 0 komentar(a)
Vulverin, Foto: Screenshots.en.sftcdn.ne
Vulverin, Foto: Screenshots.en.sftcdn.ne
Ažurirano: 20.04.2012. 19:40h

Najnoviji nastavak serijala ''Iks men'', film ''Vulverin'' u kojem će glavnu ulogu ponovo tumačiti Hju Džekmen snimaće se u Australiji, prenosi Tanjug.

Planirano je da se film snima u Japanu prošle godine, međutim razorni zemljotres i cunami koji su pogodili ovu zemlju odložili su početak snimanja.

Džekmen, koji je rođen u Sidneju i koji će ponovo igrati mišićavog mutanta sa metalnim kandžama, izjavio je da je veoma uzbuđen.

''Biće sjajno raditi sa veoma talentovanom ekipom'', rekao je on u saopštenju za medije, dodavši da će on i njegova supruga provesti neko vrijeme sa porodicom kada dođu u Australiju.

Premijerka Australije Džulija Gilard rekla je da će snimanje ovog filma u Australiji otvoriti novih 2.000 radnih mjesta.

''Ovo novo poglavlje franšize o Vulverinu pomoći će da razvijemo vještine i iskustvo u našem filmskom sektoru - poslovima koje hoćemo da zadržimo ovdje u Australiji, a ne preko okeana'', rekla je ona.

''Zdrav australijski filmski sektor je važan, ako hoćemo da snimamo i vidimo Australijance zadovoljne u bioskopima i zadovoljne našim televizijskim filmskim programom u budućnosti'', dodala je Gilard.

Bonus video: