Svi osim policajaca znaju ko su kradljivci

Kafana "Lovac" noć uoči Velikog petka deseti put u proteklih devet mjeseci bila je na meti pljačkaša
124 pregleda 0 komentar(a)
Kafana Lovac, Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Kafana Lovac, Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 19.04.2012. 23:05h

Trgovinski i ugostiteljski objekti u ovom gradu, ali i usamljene kuće u prigradskim naseljima sve češće su na meti provalnika. Uprkos tome što je Danilovgrad slovio za mirno mjesto, bezbjednost u njemu već nekoliko mjeseci dovedena je u pitanje.

Kafana "Lovac" noć uoči Velikog petka deseti put u proteklih devet mjeseci bila je na meti pljačkaša. Ovog puta kradljivci nijesu uspjeli da odnesu plijen, ali su oštetili vrata.

Vlasnici ovog ugostiteljskog objekta Zoran i Branka Mišković nekoliko puta su se obraćali danilovgradskoj policiji, ali kradljivici su van domašaja zakona.

“Prvih pet puta smo prijavljivali policiji, oni su radili uviđaj, nalazili pajsere, kliješta, čekiće, uzimali otiske, ali ništa nije riješeno. Nedavno sam pošla u policiju i kazala imenom ko je ukrao 70 kilograma teško gvožđe ispred kafane kao i gdje je prodato, ali niko nije reagovao.

U pljački koja se desila prije pola godine jedan od kradljivaca je sa našeg telefona prebacio kredit na svoj broj. Uzela sam listing, pozvala ga, prijavila u policiju ko je vlasnik broja, ali ništa. Video zapis u blizini jasno je snimio kradljivce. Svi znamo ko su momci koji pljačkaju, jedino je policiji to nejasno...", kazala je Branka Mišković.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: