Anka Ivanović supervizor Lige nacija u Ankari

1 komentar(a)
Anka Ivanović, Foto: Fivb.org
Anka Ivanović, Foto: Fivb.org
Ažurirano: 21.05.2018. 22:12h

U novoformiranom odbojkaškom takmičenju, Ligi nacija, koje je zamijenilo Svjetsku ligu (muškarci), odnosno Gran pri (žene), neće biti Crne Gore, ali će naša državu predstavljati jedan supervizor (tehnički delegat), Baranka Anka Ivanović.

Ivanovićeva će biti tehnički delegat tokom drugog vikenda Lige nacija za odbojkašice, od utorka do četvrtka, u turskoj Ankari, na turniru na kojem će učestvovati selekcije Turske, Brazila, Argentine i Dominikanske Republike.

“Veoma sam ponosna što sam dio ovog veličanstvenog takmičenja. Ovdje sam ispred FIVB. Iako je ovo tek druga nedjelja Lige Nacija, želim da istaknem da svi željno iščekujemo finalni turnir u Kini. Želim uspjeh svim timovima ovdje”, kazala je naša Anka Ivanović na pres konferenciji.

Ivanovićeva je godinama delegat (supervizor) Evropske odbojkaške konfederacije (CEV), na mečevima evrokupova i i takmičenja nacionalnih selekcija, a od 2013. godine je delegat i u Ligi šampiona, u kojoj je bila delegirana na više od 20 mečeva...

Osim nje, Crnu Goru će ove sedmice na odbojkaškim takmičenjima predstavljati i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković, koji će u srijedu biti CEV supervizor na utakmici ženske Srebrne lige (novoformirana Druga Evropska liga) između Albanije i Austrije.

U istom takmičenju, Saša Ivanović će 30. maja biti delegat 30. maja na utakmici dama Albanija i Izraela, i muškaraca Albanija i Bjelorusija, te 6.juna na utakmicama Albanije i Gruzije (odbojkašice) i Albanije i Hrvatske (odbojkaši).

Bonus video: