Zagoričani šamarali konobara u lokalu „Kastro”

Mladić koji je radio u lokalu odlučio da napusti posao, jer je doživio “ono što nije mogao ni da zamisli”
98 pregleda 0 komentar(a)
Kastro, pab kASTro, Foto: Luka Zeković
Kastro, pab kASTro, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.04.2012. 08:03h

Desetak momaka iz Zagoriča u noći između ponedjeljka i utorka izazvalo je incident u lokalu “Kastro” u Bloku pet, ali zbog toga nijesu privedeni.

Pijani mladići iz Zagoriča su bili bučni u lokalu i nijesu htjeli da plate ceh. Osoblje lokala je zvalo policiju, zbog incidenta koji je nastao.

Oko 2.30 časova interventna jedinica je morala dva puta da interveniše. Iako je policija došla, niko od Zagoričana nije privođen, zato što nije bilo povrijeđenih, ali i zbog toga što oštećeni nijesu podnijeli prijave.

Vlasnik kafića “Kastro” kazao je da je konobar kog su maltretirali Zagoričani dao otkaz.

“Konobar koji je radio te noći me je u SMS poruci obavijestio da daje otkaz”, kazao je “Vijestima” vlasnik lokala “Kastro”. On je dodao da je u poruci kojom je dao otkaz konobar napisao “doživio sam nešto što nijesam vjerovao da može da mi se dogodi”.

Konobar je u poruci kojom je dao otkaz napisao “doživio sam nešto što nijesam vjerovao da može da mi se dogodi”

Prema tvrdnjama očevidaca, nakon što je konobar pokušao da pozove vlasnika, dvojica momaka su mu prišla i počeli su da ga šamaraju.

Nakon što je otišla policija, mladići iz Zagoriča su, navodno, otišli u susjedni lokal. Neko vrijeme su sjedjeli i nijesu pravili problem, do momenta kad su polomili jedan od staklenih stolova.

Bonus video: