Težak udes na magistrali od Podgorice ka Cetinju

Sa teškim povredama Afrim Šaljaj je primljen u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici, gdje su mu ljekari konstatovali lom nekoliko rebara
187 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2012. 19:03h

Afrim Šaljaj (27) sa Konika i sedmogodišnji dječak teško su povrijeđeni u udesu koji se oko 13 časova dogodio na magistralnom putu Podgorica - Cetinje.

Povrijeđeni Šaljaj, kojem su slomljena tri rebra, nije htio da ostane u bolnici već je žurio kući da bi bio sa porodicom kada dođu sudski izvršitelji zbog zapljene dijela kuće.

Šaljaj i dječak su bili saputnici u kombiju, kojim je upravljao njihov ujak i otac Enver Ibiši (45), a sa kojima je bio još i Beha Kaljtazi sa Konika.

Prema podacima policije, kombi se kretao od Podgorice ka Cetinju, a u blizini skretanja za Rijeku Crnojevića vozač je izgubio kontrolu. Ibiši je prvo udario u stijenu sa desne strane puta, a potom se kombi odbio i prevrnuo na cesti i odbio u stijenu sa druge strane magistrale. Nakon udara i prevrtanja kombi je završio na krovu.

Sa teškim povredama Šaljaj je primljen u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici, gdje su mu ljekari konstatovali lom tri rebara, ali i brojne posjekotine i povrede na glavi.

Sedmogodišnji dječak, sin vozača Ibišija, zbog težih povreda primljen je na Kliniku za dječje bolesti, gdje je bio na pregledima zbog povrede glave.

Osim njih dvoje pomoć je ukazivana i vozaču, kao i saputniku Kaljtaziju.

Kako je rečeno "Vijestima", oni su tokom dana putovali ka Herceg Novom, gdje je sa carine trebalo da podignu motocikl koji je Šaljaj uvezao.

Bonus video: