15 pijanih momaka se tuklo metalnim stolicama

Iako su u tuči dvije suprostavljene grupe korišćena i metalne stolice, nije bilo teže povrijeđenih
70 pregleda 0 komentar(a)
Hamo Zabjelo kafić tuča, Foto: Luka Zeković
Hamo Zabjelo kafić tuča, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.04.2012. 07:12h

Tuča u kojoj je učestvovalo 15-ak momaka dogodila se u noći između subote i nedjelje oko 2 časa poslije ponoći ispred lokala “Hamo” na Zabjelu.

Iako su u tuči dvije suprostavljene grupe korišćena i metalne stolice, nije bilo teže povrijeđenih. U Kliničkom centru i Hitnoj pomoći niko od momaka nije tražio pomoć.

Već nekoliko subota vlasnik lokala “Hamo” organizuje žurke, na koje dolaze i mladići i djevojke i iz drugih djelova grada. Subotnja žurka prošla bi bez incidenta da nije, navodno, došlo do svađe zbog jedne od prisutnih djevojaka. Prema tvrdnjama očevidaca verbalni duel je prvo nastao u lokalu, koji je bio pun gostiju, da bi nekoliko minuta kasnije prerastao u opštu tuču ispred lokala.

Manja grupa mlađih momaka koji su, navodno, iz Maslina i Zagoriča, a koji su se potukli sa grupom od desetak momaka sa Zabjela, pobjegla je u nepoznatom pravcu.

Policija koja je sa tri vozila došla na lice mjesta zatekla je samo momke sa Zabjela. Mladići koji su učestvovali u tuči odvedeni su na informativni razgovor. Prema informacijama koje su “Vijesti” dobile iz policije niko od momaka nije želio da podnese prijavu zbog tuče, i niko nije zadržan u pritvoru.

Bonus video: