Režisera Milana Karadžića pijani dekorater udario flašom

Glumac Mima Karadžić je povodom napada na brata kazao da je u pitanju “mala ogrebotina” i da sve treba zaboraviti
296 pregleda 0 komentar(a)
Milan karadžić, Foto: Novosti.rs
Milan karadžić, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 13.04.2012. 14:08h

Premijera predstave “Posljednji zmaj”, po tekstu Bojane Babić, a u režiji Milana Karadžića, ostala je u sjenci incidenta koji se dogodio na zabavi u klubu beogradskog pozorišta “Boško Buha”.

Karadžić osim čestitki te večeri primio je i udarac, kada je slučajno ušao u sobu za dekoratere. Njega je tom prilikom zagrlio pijani prijatelj jednog od zaposlenih, nudeći mu rakiju, a kada je Karadžić odbio udario ga je flašom u glavu. U pomoć je priskočio glumac Viktor Savić koji je smirio situaciju, nakon čega je reditelj sa krvavom glavom prebačen u urgentni centar.

“Poslije svega se osjećam dobro. Malo me boli glava. Stavili su mi čalmu i sada sam kod kuće. Poslije incidenta treba ozbiljno da povedemo računa ko sve dolazi na privatne glumačke zabave u pozorištu”, izjavio je Milan Karadžić za Blic.

Glumac Mima Karadžić je povodom napada na brata kazao da je u pitanju “mala ogrebotina” i da sve treba zaboraviti.

“Ništa se nije desilo. Bio je to mali, ali ružan incident koji se desio nakon premijere. Da ga je više udario ja bih sada bio u njegovoj kući, a ne u Budvi, ali sve je završeno. Zvali su ljudi da se izvine, tako da nema potrebe da se priča o tome”, ispričao je Mima Karadžić Vijestima.

Bonus video: