P.M. (16) osumnjičen za seksualno zlostavljanje djevojčice (12)

Policijski službenici Područne jedinice Bar rasvijetlili su krivično djelo nedozvoljene polne radnje počinjeno na štetu dvanaestogodišnje djevojčice iz Bara
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2012. 13:15h

Policijski službenici Područne jedinice Bar rasvijetlili su krivično djelo nedozvoljene polne radnje počinjeno na štetu dvanaestogodišnje djevojčice iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici kriminalističke policije PJ Bar pronašli su i identifikovali izvršioca tog krivičnog djela i po nalogu zamjenika Osnovnog državnog tužioca u Baru saslušali maloljetno lice P.M. (16) iz Bara, u prisustvu roditelja i advokata po službenoj dužnosti, zbog postojanja osnovane sumnje da je 09. aprila počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

9. aprila, u večernjim časovima, policiji je podnesena prijava da je dvanaestogodišnja djevojčica seksualno zlostavljana od strane nepoznate muške osobe.

Danas je, po nalogu zamjenika osnovnog državnog tužioca u Baru, protiv šesnaestogodišnjaka, podnesena krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Bonus video: