Odron u Brajićima odbacio auto na ivicu ambisa

“Ulazili smo u desnu krivinu kad se dogodilo ono što nikako nijesmo mogli očekivati. Prava je sreća da nijesmo završili u provaliju"
98 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2012. 09:50h

Podgoričani Radoje Baošić i Vesko Rakočević imali su veliku sreću da ostanu nepovrijeđeni nakon odrona u Brajićima, koji je njihov automobil bacio sa ceste na proširenje pored puta koje se nalazilo iznad 300 metara duboke provalije.

“Kretali smo se sa 'golfom 4' ka Budvi, kada su odjednom počele da padaju velike stijene na cestu i na naš auto. Stijene koje su se odronjavale nepun minut odbacile su nas sa puta na proširenje, iznad provalije od 300 metara. U tim trenucima smo se pozdravljali sa životom”, pričao je Baošić, nakon odrona. On je dodao da u trenucima kad je bio odron, na tom dijelu puta nije bilo drugih vozila

“Izašli smo iz auta, ali ni tada nijesmo bili potpuno došli sebi. Nakon odrona počela su da prilaze druga auta. Bio sam pozitivno iznenađen koliko je ljudi pitalo da li smo povrijeđeni i treba li nam pomoć”, kazao je Baošić. On je dodao da je šteta na “golfu” velika.

“Pola auta je uništeno”, kazao je Baošić. Rakočević, koji je sjedio na suvozačavom mjestu iako je automobil na njegovoj strani pretrpio velika oštećenja prošao je bez ozbiljnijih povreda.

“Ulazili smo u desnu krivinu kad se dogodilo ono što nikako nijesmo mogli očekivati. Prava je sreća da nijesmo završili u provaliju, ili da nas stijene nijesu ozbiljnije povrijedile”, rekao je Rakočević. On je dodao da je policija na lice mjesta došla nakon desetak minuta. Ni dva sata nakon odrona ekipe “Crnagoraputa” nijesu uspjele da raščiste cestu. Saobraćaj se sinoć odvijao preko proširenja pored puta.

Bonus video: