Aerodromi generalni sponzor ASCG

Ugovor su potpisali direktor tog preduzeća Milovan Đuričković i predsjednik ASCG Milorad Vuletić.
175 pregleda 0 komentar(a)
Milorad Vuletić, Foto: Arhiva Vijesti
Milorad Vuletić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 12.04.2012. 18:19h

Javno preduzeće Aerodromi Crne Gore i Atletski savez Crne Gore potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu za 2012. godinu, vrijedan 25 hiljada EUR, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor su potpisali direktor tog preduzeća Milovan Đuričković i predsjednik ASCG Milorad Vuletić.

Đuričković je kazao da su Aerodromi Crne Gore opredijelili finasijska sredstva kao pretpostavku za dalje unapređenje sportskih rezultata crnogorskih atletičara i njihovu pripremu za učešće na kvalifikacionim takmičenjima za predstojeće Olimijske igre u Londonu.

"Sponzorstvo je i potreba da se kompanija promoviše na sportskom planu od interesa za državu Crnu Goru", rekao je Đuričković.

Vuletić je zahvaljijući se na poslovnoj saradnji, koja je uspješno uspostavljena prošle godine, istakao važnost i značaj sponzorske partipacije Aerodroma Crne Gore u troškovima priprema i takmičenja za crnogorsku atletiku.

"Nastavak uspješne saradnje od prošle i nastavak u 2012. godini najbolja je potvrda da u Crnoj Gori postoje kompanije koje razumiju potrebu da pomažu sport koji na najbolji mogući način promoviše državu Crnu Goru", kazao je Vuletić.

Bonus video: