Ovo muškarac odmah primijeti na ženi

"Pogledam njihovu odeću, ne obavezno da li je seksi, već da ih "provalim". Interesuje me kako su uklopile sve zajedno," rekao je jedan dečko.
180 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2012. 20:58h

Lijepo lice

Momci su se gotovo jednoglasno složili da primijete lice djevojke prije nego što primijete njeno tijelo. Oči, osmijeh, izraz lica? "Sve. Ne bih mogao da izdvojim jednu karakteristiku koja mi je značajnija", rekao je jedan od momaka. "To je opšti osjećaj. I ako provedem više vremena sa njom, možda ću moći da kažem da su me stvarno njene oči privukle, ili nešto drugo."

Lijepo tijelo

Momci odmah primijete da li je žena "evidentno van forme". Pored toga, "Primijetiću grudi i/ili guzu prije nego što primijetim tricepse...iako su lijepi tricepsi u stvari dobri...", rekao je jedan od ispitanika.

Kako je obučena

"Pogledam njihovu odeću, ne obavezno da li je seksi, već da ih "provalim". Interesuje me kako su uklopile sve zajedno," rekao je jedan dečko. Drugi je ukazao na to, da kako je djevojka obučena može mnogo da kaže o njoj, od ličnog stila do brendiranja i nivoa bogatstva. "Želim nekog ko zna da se dobro obuče", rekao je jedan od intervjuisanih. "Ne mora da bude skupo, ali da ima neku vrstu dobre estetike i da se uklapa sa njenim ponašanjm."

Da li je glasna

Da, neko je u stvari naveo i ovo, i drugi momci su se složili. Očigledno, momci primećuju ako je žena "pretjerano agresivna u govoru ili manirima u odnosu na okruženje." (Ljepši način da se ovo kaže bi možda bio da primećuju da li ona ima osjećaj za pristojnost ili priliku.)

Da li je više sa djevojkama ili momcima

Muškarci odmah primjećuju odnos polova sa kojima se žena duži. "Ako djevojka ima mnogo muških prijatelja, to ti pomaže da znaš da ako je fina prema tebi, to ne znači da joj se sviđaš", rekao je jedan od momaka.

Naočare( i drugi modni detalj)

Dva momka su istakla da odmah primijete ako žena nosi naočare. "Moj tip su malo štreberske, tiše devojke, koje nijesu baš za žurke. Naočare mogu biti znak", rekao je jedan od njih. Drugi momci su rekli da primjećuju modne dodatke koji daju nagovještaje o njenoj ličnosti i interesovanjima.

Pogled

Mnogo momaka sa kojima se pričalo spomenuli su pogled. "Ne znam, djevojke znaju način da učine da im pogled na kratko bude seksi, pa onda opet normalan", rekao je jedan. "Sposobnost i želja da se zadrži kontakt očima je veliki znak."

Bonus video: